Добре дошли на страницата на УНИСОФТ ООД - РУСЕ!

        Фирма "Унисофт" ООД е специализирана основно в разработване на софтуер за водоснабдителни дружества. Разработката е резултат от дългогодишни проучвания на работата на тези дружества и нормативната база, свързана с управление на дейността им. Основен продукт е информационна система "Инкасо".

        Какво е ИС "ИНКАСО" - една специализирана информационна система, която позволява на ВиК дружествата да оптимизират дейността си, да подобрят връзките с клиентите, да разполагат с богат избор от справки във всеки момент и на всяко ниво, за да вземат по-точни управленски решения. Системата е организирана на модулен принцип и съдържа в себе си мощни функции за управление на клиентите, касово и безкасово плащане на сметки, онлайн плащания, управление на данните и показателите, дневник на продажбите, обслужване на съдебни искове, генериране на множество справки и много други функции. Информационната система за ВиК дружества "Инкасо" притежава гъвкав интерфейс и лесни за управление модули.

                              Независимо дали Вашата организация е голяма или малка, информационната система за обслужване на ВиК дружества "Инкасо" е изградена от множество модули, които отразяват специфичните бизнес изисквания на всеки клиент. Освен това фирмата предлага цялостна поддръжка на системата - от инсталация и внедряване, обучение и помощ след след внедряването, периодично обновяване и отразяване на всички законодателни промени.

 

 

 

FaLang translation system by Faboba